.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bootleg Dj Cafe -

Mauritsweg 33a, Rotterdam
Muziekcafé
Bootleg Dj Cafe. Bootleg Dj Cafe heeft twee draaitafels met daarachter een dj, een groot scherm en vier tv’s met kleurige visuals. En electronic beats uit de luidsprekers. Aan de tafeltjes en de bar mensen die met elkaar praten of naar de muziek luisteren. In het Bootleg dj café kom je niet alleen om te socializen, hier kom je ook voor de muziek.
Sfeer & interieur. De Bootleg doet meer dan alleen maar leuke plaatjes aan elkaar draaien. Zo’n 6,5 jaar geleden begon Tim Hoogesteger samen met zijn broer dit dj-onderkomen aan de Mauritsweg. Tim, zelf sinds zijn achttiende dj en producer sinds zijn twintigste, reisde heel de wereld af om te draaien. "Er loopt in Nederland veel talent rond. Wij geven ze hier een kans om dat uit te bouwen." Zo heeft het café inmiddels vijftig resident-dj’s die in de Bootleg draaien. Wie zich ook bij die vijftig wil scharen, heeft de kans dat via de speciale dj-contest te doen, die in oktober begint. Wekelijks gaan dj’s de strijd aan met elkaar, vervolgens wordt er een maandwinnaar gekozen die het aan het einde van het jaar tegen de andere maandwinnaars opneemt. Bootleg is ook internationaal bekend, zo is er een Canadees die zich heeft ingeschreven voor de wedstrijd. "En er komen hier ook Zweden, Italianen en Engelsen, die vliegen speciaal over voor onze CBS-avonden." CBS staat voor Cybernetic Broadcasting System, een soort internetradiostation. Nog een tip van Tim: "Op 19 november komt de Belgische Dijf Sanders hier voor de release van zijn cd. Dijf is een electronic artist die het draaien combineert met akoestische instrumenten zoals violen. Dat is een feestje waard, dat houden we hiernaast in de Unie." De Bootleg heeft grootse plannen: het café gaat een eigen platenlabel beginnen. Tim: "Een hoop dj’s produceren inmiddels ook zelf. Dat willen we op een eigen label uitbrengen met een remix van een bekende Nederlandse artiest. Wie dat is, houden we nog even geheim." Daarnaast willen Tim en zijn broer ook overdag open gaan. "De bedoeling is dat we een beetje verbouwen en ook een kleine keuken gaan voeren." Je kunt in de Bootleg een blowtje draaien, maar meer ook niet. "Harddrugs worden absoluut niet getolereerd. Als we dat zien, is het eruit en nooit meer erin. Verder hebben we geen streng deurbeleid of een dresscode. We zijn een café zonder poespas, de muziek staat voorop. Heb je een relaxte uitstraling en ben je niet te dronken, ben je van harte welkom." In de Bootleg kun je ook terecht als het draaien je niet in je bloed zit. "Ik kom hier wel eens met vrienden, het is fijn dat het tot zo laat open is. Het leuke aan dit café is dat het een platform biedt aan beginnende dj’s," vertelt de 31-jarige bezoeker Edwin. "Die kunnen lekker hun gang gaan. Die muziek hoor je niet zo snel ergens anders. En dat klinkt meestal zo leuk dat ik zelfs wel een dansje waag!"
Telefoon: 0622241966
Website: http://www.bootlegdjcafe.com

Bootleg Dj Cafe, Mauritsweg 33a, Rotterdam