.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café 't Bolwerk -

Geldersekade 1c, Rotterdam
Algemeen
Café 't Bolwerk. Café 't Bolwerk in Rotterdam. s' Ochtends serveert Café 't Bolwerk ontbijt en lunch en kan je genieten van de krant, verse croissants en vriendelijke bediening. Tijdens het borreluur worden er naast de heerlijke bittergarnituren, anti-pasti of een bordje charcuterie geserveerd. De keuken voor het diner is open tot 21.30 uur. Er is een geheel afgesloten, maar ontzettend gezellige en geheel ingerichte rookbar, waar je als vanouds met je drankje aan de bar of aan een tafeltje kunt plaatsnemen en genieten van een drankje met een sigaret.
Sfeer & interieur. De sfeer in ’t Bolwerk wordt bepaald door het gezellige bruine kroeg interieur. Het café is in drie ruimtes verdeeld, waarvan er één gebruikt wordt als rookbar. Er zijn in alle gedeeltes hoge en lage tafels of je kunt plaatsnemen aan de verschillende barren. Deze zomer zal Café ’t Bolwerk zijn nieuwe terras openen. Er zijn banken, tafel en een buiten-bar zijn en zodra het weer het toelaat zal de kok buiten een heerlijke barbecue verzorgen.
Keuken & kaart. De keuken van ’t Bolwerk is zoals je deze in elke goed bruin café zal verwachten. Er wordt saté, bal-gehakt of hamburger geserveerd. Hiernaast verzorgt de Italiaanse chef specialiteiten uit de Italiaanse keuken. Er zijn vaak wisselende specialiteiten.
Telefoon: 010-4142142
Café 't Bolwerk, Geldersekade 1c, Rotterdam
mat/m do 10.30 tot 00.00, vrij en za 10.30 tot 02.00, zo 10.30 tot 00.00 uur.