In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Baja Beach Club -

Stadhuisplein 3, Rotterdam
Baja Beach Club. Baja Beach Club staat voor ZON, ZEE, STRAND en GLAMOUR! Wekelijks weten duizenden bezoekers de Baja Beach Club te vinden en genieten van gezellige muziek en een ongedwongen en typische tropische Baja sfeer.
 
De Baja Beach Club is te vinden op twee absolute toplocaties. Te weten in Rotterdam Centrum en in hartje Barcelona (Spanje). Het bijzondere is dat dit unieke beach concept in Nederland al 11 jaar bestaat. De kracht van de Baja is mede toe te schrijven aan het bedreven personeel. Deze top entertainers zorgen voor een unieke en een complete avond uit.

In de Baja Beach Club zijn verschillende heerlijke hapjes verkrijgbaar voor de lekkere trek en voor ieder wat wils. Van een Club Sandwich tot een smakelijke Zalm Wrap en van een Baywatch Burger tot verrukkelijke Sushi.
Sfeer & interieur. Wanneer je door de strandbal naar binnen gaat waan je je op een betoverende plek in de vorm van een tropisch paradijs. Het decor wordt gevormd door levensgrote palmbomen, een grote speedboot, prachtige muurschilderingen en strandrelikwieën.

Van donderdag tot en met zondag wordt hier tussen 22.30 en 05.00 uur genoten van een onvergetelijke sfeer in een zomerse, swingende ambiance. Verder organiseert  de Baja Beach Club iedere eerste dinsdag van de maand een After Work Party vanaf 17.00 uur. Om 00.00 uur eindigt de After Work Party zodat iedereen de volgende dag weer fris aan het werk kan.
Telefoon: 010-3412304
Website: http://www.bajarotterdam.nl/

Baja Beach Club, Stadhuisplein 3, Rotterdam
Donderdag t/m Zondag: 22.30 – 05.00 uur Eerste dinsdag v/d maand AWP: 17.00 – 00.00 uur