In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cinéma Rotterdan -

Rodezand 36 , Rotterdam
Cinéma Rotterdan. Club Cinéma presenteert op vrijdag 13 februari 2015 het concept: INVITES. Vanaf 22.00 ben je welkom in club Cinéma aan de Rodezand 36. Club Cinéma is al jaren 1 van de hotspots op uitgaansgebied van Rotterdam. Cinéma is 'the place to be' voor iedereen die op zoek is naar een spectaculair avondje uit. Gelegen in het Rotterdamse uitgaanshart, weet het hippe en trendy publiek Cinéma te vinden. De Line-up van de avond ziet er als volgt uit: -Sam Dewit -Le Mar -Sean Sebastian
Sfeer & interieur. Zodra je Cinéma binnen komt, kom je direct binnen in Cinéma Main. Hier verwelkomen de Cinéma dj's je met de lekkerste muziek en begroet het professionele barpersoneel je met een hartelijke glimlach! De sfeer van Cinéma zit er altijd goed in, dat merk je al aan het straatbeeld wat in het weekend wordt bepaald door gezellige mensen, wachtend in een rij. Wanneer je eenmaal binnen bent geeft de paarse gloed direct een goede sfeer. Het aangename gezelschap en de goede Dj's maken het helemaal compleet.
Muziek. Er is geen bepaald muziek genre die wordt gehanteerd in Cinéma. Je kan van alles vinden wanneer je hier binnenkomt. Van house tot R&B tot Techo noem het maar op.
Telefoon: 010 - 433 12 98
Website: http://www.cinemarotterdam.nl/

Cinéma Rotterdan, Rodezand 36 , Rotterdam
zo t/m di gesloten / wo t/m za 21:00 - 05:00