In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Club Vie -

Maasboulevard 300, Rotterdam
Club Vie. Aan de voet van de Willemsbrug met prachtig uitzicht op de sky-line van Rotterdam bevindt zich Club Vie. In Club Vie vind u 2 verschillende zalen die gezamenlijk plaats bieden aan 900 personen! Club Vie is sinds 2006 uitgegroeid tot de hotspot van Rotterdam.
Sfeer & interieur. Het stijlvolle, intieme interieur en een weergaloos geluidssysteem maken Club Vie tot dé ultieme clubsensatie.
Muziek. Een verrassende en unieke programmering met nationale – en internationale dj’s in samenwerking met (internationale) concepten zoals Pacha, MTV, Hed Kandi, Playboy en Sneakerz Muzik zorgen voor een extra lading sounds en looks.
Telefoon: +31 (0)10 280 02 38
Website: http://www.clubvie.com

Club Vie, Maasboulevard 300, Rotterdam
do 23.00-04.00 vr, zat 22.30 - 05.00