In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Q's bar -

van Vollenhovenstraat 15 (pakhuis 15), Rotterdam
Q's bar . Q’s restaurant-lounge-club in Rotterdam, voorheen ‘de Loft’, gevestigd op de benedenstraat van het WHT , onderscheidt zich door een totaal concept van dineren, drinken en dansen, waarbij, op elk vlak, alleen de beste ingrediënten goed genoeg zijn. Bij binnenkomst valt direct de intieme sfeer, de strakke inrichting en ontspannen lounge banken op.
Sfeer & interieur. Je kunt bij Q’s restaurant-lounge-club Rotterdam terecht voor een heerlijke verrassende appetizer en een drankje, gevolgd door een uitgebreide menukaart waarbij originaliteit en versheid “key elements” zijn, later op de avond zullen de beste cocktailshakers en de beste DJ’s de avond in stijl voortzetten.
Muziek. Q's BAR heeft een brede muziekprogrammering, van jazz, via funk, naar de laatse tech house klanken, u hoort het allemaal. De centraal geplaatste DJ booth, het gebalanceerde sound system, aangestuurd door de beste artiesten zorgen voor "kippenvel" momenten en dansperikelen.
Telefoon: 010-2417535
Website: http://www.qsbar.nl

Q's bar , van Vollenhovenstraat 15 (pakhuis 15), Rotterdam
16.00 - 02.00 uur