In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Theater Walhalla -

Sumatraweg 9-11, Rotterdam
Theater Walhalla. Theater Walhalla in Rotterdam is het pilottheater van de Stichting Theater op Katendrecht. Het theater dat plaats biedt aan 80 personen loopt vooruit op de ontwikkeling van een groter kleinschalig theatercomplex in de oude loodsen aan Veerlaan op Katendrecht. Theater Walhalla op de Kaap is laagdrempeling, maar verfrissend en met een hoge culturele kwaliteit.
Sfeer & interieur. Het theater is gevestigd in de voormalige dancing Walhalla op Katendrecht. Deze uitgaansgelegenheid genoot veel bekendheid in de jaren 70. In deze ruige tijden speelde de band er op een verhoogd podium zodat, als er gevochten werd, de muziek gewoon door kon gaan. Inmiddels heeft Katendrecht een flinke face-lift gekeregen en is de ruige kroeg veranderd in een theater. Maar de sfeer van oude tijden is wel een beetje behouden. Het theater heeft door de kleinschaligheid en verlichting een intieme,warme sfeer.
Muziek. Met zo'n 200 voorstellingen per jaar is er naast toneel, cabaret en theater veel muziek in Theater Walhalla. Succesvol zijn de Luie Zondagen waarbij er artiesten vanaf 15:00 veel al akoestisch optreden.
Telefoon: 010 -2152134
Website: http://www.theaterwalhalla.nl

Theater Walhalla, Sumatraweg 9-11, Rotterdam