In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Theatercafé Plan C -

Slepersvest 1, Rotterdam
Theatercafé Plan C. Op het podium van Theatercafé Plan C Rotteram hebben bijna alle bekende Nederlandse artiesten gespeeld. Gezellige combinatie van een Cafe en Discotheek. Zo heeft Paul de Leeuw lang geleden zijn eerste shows vanuit Plan C gepresenteerd, zo speelden o.a. Candy Dulfer, Rick de Vito en Lois Lane tijdens ons tien jarig bestaan. Maar ook Blof, Van Dik Hout, Herman Brood, Intwine, The Scene, Eric Mesie, Abel, Kane, Anouk, Total Touch, Grof Geschut, Handsome 3 Some, Postman, Jody Bernal, Raymond van het Groenewoud, Henk Westbroek, Skik en zelfs Sting hebben het naar hun zin gehad op ons podium. Natuurlijk zijn we altijd blijven zoeken naar nieuwe talenten en ideeĂ«n. Zo boekten we al in een heel vroeg stadium Kane, Total Touch en Anouk. Maar ook bands als Handsome 3 Some, Busted, Prak en In ’t Wild waren in Plan C te zien, lang voordat ze bekend werden. En nog steeds programmeren we veel live muziek. Iedere vrijdag en zaterdag zijn er optredens in Plan C. Steeds weer de beste feestverhogende, stampende, coverbands uit Nederland en Belgie, met zo af en toe een bekende top act tussendoor. De optredens starten om 22:00 uur en duren over het algemeen tot 00:30 uur.
Sfeer & interieur. Gezellige combinatie van een Cafe en Discotheek. Mogelijkheden om te zitten, staan en uiteraard dansen. De zaal heeft een ruime dansvloermet in het midden een bar en een groot podium. Plan C beschikt tevens over een ruime rokersruimte.
Muziek. TOP100, house, rock, nederpop, party, reggea, dance- classics, R&B, soul, dance, enz. Vanaf 21:30 gaat de zaal open en wordt er door onze dj's gedraaid tot 05:00 uur. ALTIJD FEEST en berengezelling!
Telefoon: 010-4124352
Website: http://www.plan-c.nl

Theatercafé Plan C, Slepersvest 1, Rotterdam
vrijdag en zaterdag van 19.00 - 05.00