In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Barco do Fado - het Fadoschip - -

Leuvehaven/Terwenakker, Rotterdam
Leuk
Barco do Fado - het Fadoschip -. Nieuw en uniek in Nederland: Barco do Fado, live fado concerten met buffet aan boord van Partyschip Jorina in Rotterdam. Varen door de havens en langs de skyline van Rotterdam, genieten van de warme klanken van Emanuel Pessanha & friends. Onder leiding van Emanuel Pessanha (bekend van Quatro Ventos) neemt dit muzikale kwartet u mee op reis door de Portugese blues. De friends zijn: Aili Deiwiks (van Quatro Ventos) op viool en piano Daniel Raposo (vaste begeleider Maria de Fátima) op Portugese gitaar. Rafael Fraga op gitaar

Deze prachtige muziek is echter niet alleen vol saudade maar ook vrolijke klanken en een flinke portie entertainment zorgen ervoor dat u een boeiende en sfeervolle avond heeft. Aan boord wordt u een buffet aangeboden bestaande uit vele soorten Portugese kazen, olijven en chouriço, salade, vers fruit, noten en gebak en diverse soorten vers gebakken stokbrood (maaltijdvervangend!). Ook worden er exclusieve Portugese wijnen geserveerd.

De vaartochten vinden plaats op elke laatste donderdag van de maand. Regelmatig vinden er gastoptredens plaats, ook spontaan vanuit het publiek!

Kosten van de vaartocht inclusief concert en buffet € 49,50 per persoon, excl. dranken.

Inschepen 18.30 uur, afvaart 19.00 uur, einde vaartocht 22.00 uur Ligplaats Partyschip Jorina: Leuvehaven, centrum Rotterdam, achter het Inntel Hotels Rotterdam Centre aan de Terwenakker, naast het gebouw de Scheepsbrug. Parkeren in de parkeergarage aan de Terwenakker (naast het schip).

De Fadovaartochten zijn ook voor uw eigen groep op een door uzelf te kiezen datum te reserveren!
Sfeer & interieur. Tijdens de Fadovaartochten is het schip helemaal in Portugese sfeer ingericht.
Telefoon: 06-50594949
Website: http://www.barcodofado.nl

Barco do Fado - het Fadoschip -, Leuvehaven/Terwenakker, Rotterdam
Elke laatste donderdag van de maand, behoudens uitzonderingen