In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Kus&Sloop -

Pretorialaan , Rotterdam
Leuk
Kus&Sloop. Kus&Sloop - 100% Lokaal: een warm verblijf in de Afrikaanderwijk. Kus&Sloop bevindt zich aan de Pretorialaan in de Afrikaanderwijk, Rotterdam-Zuid. De wijk staat aan de vooravond van een grootscheepse renovatie. In de tijdelijk leegstaande woning is in samenwerking met lokale kunstenaars gewerkt aan de realisatie van kuswoningen: unieke woningen die vr de renovatie nog even in gebruik genomen kunnen worden door iedereen die wil weten wat de Afrikaanderwijk te bieden heeft.

De kuswoningen zijn te huur voor een nacht, een weekend of een week, waarbij de overnachting is uit te breiden met een Bosnische of Marokkaanse ontbijtmand, een arrangement van onze 'wijkbutler' of de huur van een unieke RoCycle.

De RoCycles worden ook los verhuurd: 10 unieke, door ondernemers, scholen en kunstenaars uit de wijk 'gepimpte' fietsen. Zeer geschikt voor een leuk dagje weg met vrienden, familie of als vrijgezellenfeest.
Geschiedenis. Kus&Sloop, 100% Lokaal is een initiatief van Vestia en is powered by bureau M.E.S.T. - the urban fertilizer.
Sfeer & interieur. De naam verwijst naar een flirt met de wijk (kus); een wijk in renovatie waarin hergebruik van materiaal ter inrichting van de woningen centraal staat (sloop), door er te overnachten (kussensloop).

Om de gasten de Afrikaanderwijk echt te laten ervaren, werken ze zoveel mogelijk met lokale middelen en ondernemers.
Telefoon: 010-7525908
Website: http://www.kus-en-sloop.nl

Kus&Sloop, Pretorialaan , Rotterdam