In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Oude Rotterdamse Trams -

Postbus 156, Rotterdam
Culture
Oude Rotterdamse Trams. Enkele tientallen oude Rotterdamse Trams behoren tot het mobiele erfgoed van de Maasstad. Het Rotterdamse Tram Museum aan de Kootsekade 19 gevestigd in de oude tramremise Hillegersberg geeft decor aan het sentiment en toont gelijk de ontwikkeling van het openbaar vervoer in Rotterdam en omgeving.
Geschiedenis. De Stichting RoMeO, opgericht in 1998 beheert en restaureert historische Rotterdamse trams. Ook worden deze voor trouwerijen en speciaal vervoer verhuurt.
Sfeer & interieur. Een historische omgeving met alle typische kenmerken van een tramremise, een locatie die maar weinigen ooit van binnen gezien hebben.
Telefoon: 0683214430
Website: http://www.stichtingromeo.nl

Oude Rotterdamse Trams, Postbus 156, Rotterdam
1e zaterdag van de maand 11.00-16.00 uur