In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- TGS Rotterdam -

Rijstuin 172-174, Rotterdam
Actief
TGS Rotterdam. Kom van achter je scherm en Get a life! Nodig je vrienden uit voor een spel vol actie, spanning en strategie in Rotterdam. Trek naar de stad en zet je schrap voor The target, een achtervolgingsspel waarin 3 politieteams jacht maken op een ontsnapte gangster. Hun wapens: een GSM met een ingebouwde GPS. Vanaf 7,50 per persoon.

Uniek in de wereld
The target is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. Je speelt als het ware een videogame met de stad als decor. Bovendien kan je de geschikte toestellen uitlenen voor de duur van het spel, wat ook uniek is!

Het verhaal
In The target is een gevaarlijke gangster net ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt.

Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man te vatten voor hij 1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat.
Telefoon: 010 2400924
Website: http://www.lamosca.nl

TGS Rotterdam, Rijstuin 172-174, Rotterdam
Zo t/m Do 11:00 tot 24:00 uur Vrij en Za 11:00 tot 01:00 uur