- Cabaret Restaurant Schellings -

Voorhaven 51, Rotterdam
Frans - Nederlands
Cabaret Restaurant Schellings. Heerlijk lachen om improvisaties tijdens de optredens, genieten van de culinaire hoogstandjes die de keukenbrigade van Schellings à la carte) voorschotelt en vanaf begin tot eind in de watten worden gelegd door de enthousiaste medewerk(st)ers in de bediening.

Schellings is niet zomaar een avondje uit; Schellings is een belevenis waar u nog lang, met uw gezelschap, over zult napraten en lachen. Of het nu gaat om een gezellig avondje uit met je partner, familie of vrienden, een etentje met het werk, een verjaardag, vrijgezellenavond, personeelsfeest, of jubileum: Cabaret Restaurant Schellings staat garant voor een geslaagde compleet verzorgde avond uit in Rotterdam!
Geschiedenis. Het eerste en enige Cabaret Restaurant in Rotterdam opende in het najaar van 1994 haar deuren in het sfeervolle en historische Delfshaven. Door de jaren heen is Schelling’s uitgegroeid tot een van de populairste uitgaansgelegenheden van de Maasstad
Sfeer & interieur. Gedurende een avond in Cabaret Restaurant Schellings verzorgt de cabaretgroep tussen de gangen doordiverse optredens waarbij liedjes (veelal humoristisch, soms serieus), kleine sketches en improvisaties de boventoon voeren. Na afloop biedt Cabaret Restaurant Schellings volop de gelegenheid om gezellig na te tafelen of om los te gaan op de lansvloer in de foyer.
Keuken & kaart. Diverse keren per seizoen wisselt de kaart van samenstelling, waarbij chef-kok Gerard van Gelderen zich laat inspireren door de Frans-Nederlandse keuken. Je kunt, ongeacht de grootte van uw gezelschap, op de avond zelf je viergangen diner samenstellen uit de diverse voor-, hoofd- en nagerechten.
Telefoon: (010)476 34 55
Website: http://www.schellings.nl

Cabaret Restaurant Schellings, Voorhaven 51, Rotterdam
woensdag t/m zondag 18.30 - 01.00 uur