In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Brasserie Rotterdam -

Wilhelminakade 699, Rotterdam
Frans internationaal
Cafe Brasserie Rotterdam. Café Rotterdam, gelegen in de Cruiseterminal, is ongetwijfeld één van de mooiste locaties van de stad. Vanaf het heerlijke terras aan de Maas is er een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam en de Erasmusbrug.

In 2010 is Café Rotterdam een halfjaar gesloten geweest voor publiek vanwege de bouw van het naastgelegen prestigeproject “De Rotterdam” van Rem Koolhaas, ook wel de Verticale Stad genoemd. Het geluid van de heipalen die voor dit grootste gebouw van Nederland de grond ingingen, was onverenigbaar met het ontvangen van gasten in het restaurant.

Maar, nu het heien van de laatste paal in zicht is, opent Café Rotterdam de deuren weer en wil het weer een vertrouwde plek zijn voor de Rotterdammers.

Café Rotterdam is vanaf 7 juni dagelijks open , elke dag zijn de gasten van 1000 uur welkom voor koffie, lunch borrel of diner
Keuken & kaart. Frans internationaal
Telefoon: 010-2908442
Website: http://www.caferotterdam.nl

Cafe Brasserie Rotterdam, Wilhelminakade 699, Rotterdam
dagenlijks vanaf 1000 uur