In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Unie -

Mauritsweg 34-35, Rotterdam
Internationaal
De Unie. Restaurant De Unie in Rotterdam is een sfeervol café restaurant midden in het centrum van Rotterdam, dichtbij theaters en uitgaansgelegheden.
Geschiedenis. Ouds Café De Unie werd in 1925 gebouwd op een braakliggend terrein op de Coolsingel in het centrum van Rotterdam door Jacobus Johannes Pieter Oud, op voorwaarde dat het na 10 jaar weer afgebroken werd. Het bleef er uiteindelijk 15 jaar staan tot het in mei 1940 verwoest werd in het bombardement op Rotterdam. De Unie wordt tegenwoordig gezien als hét schoolvoor- beeld van de Stijl-beweging. In 1986 werd een nieuw Café De Unie gebouwd op Mauritsweg 35, zo'n 500 meter van waar het oorspronke- lijk stond, in een gedeelte van het centrum dat bij het bombardement gespaard is gebleven. Dit gebouw is ontworpen door architect Carel Weeber met een replica van de gevel uit 1925.
Sfeer & interieur. Lounge sfeer, vrolijk, verfrissend, vernieuwend.
Keuken & kaart. Internationale keuken. De menukaart biedt een scala aan gerechten. Ook hebben wij een wisselende special o.a. kanbbels, taart enz. Van lunch tot aan diner.
Telefoon: 010-4111111
Website: http://www.deunie.nu

De Unie, Mauritsweg 34-35, Rotterdam
11.00 tot 22.00