- Facet -

Weissenbruchlaan 8, Rotterdam
Internationaal
Facet. Een gezellig en mooi ingericht restaurant in Rotterdam met een zeer gevarieerde kaart van sateh tot kreeft!
Geschiedenis. Restaurant Facet bestaat alweer ruim 17 jaar en kreeg in die tijd grote naamsbekendheid in en buiten Rotterdam. Niet voor niets want in die periode hebben ongeveer 1.000.000 gasten een bezoek gebracht aan ons eetcafé. Vandaar ook de rigoureuze verbouwing die in augustus van dit jaar heeft plaatsgevonden. Dit was de vierde en grootste verbouwing in de geschiedenis van Facet en we hebben een kompleet nieuw bedrijf gekregen.
Keuken & kaart. Dit komt ook tot uiting in onze nieuwe menukaart waarop een aantal specialiteiten voorkomt die u zeker eens moet proberen. Zo hebben we een homarium voor verse kreeften en oesters die in een paar betaalbare varianten te bestellen zijn, serveren wij rundvlees van het Ierse Angus rund en vlees van het Limburgs kloostervarken. De mosselen zijn gebleven en smaken nog beter dan voorheen.
Recensies. Voor een smakelijke lunch kunt u uiteraard ook bij ons terecht, of het nu een heerlijke clubsandwich “Hillegersberg” is, een gekookte kreeft, een Panini met Parmaham en mozzarella, of een broodje met een Rotterdamsche kroket.
Telefoon: 010-4611988
Website: http://www.facet.nl

Facet, Weissenbruchlaan 8, Rotterdam
7 dagen per week 12:00 tot 01:00