In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Gonzales Rotterdam -

Charloisse hoofd 47, Rotterdam
Barbecue
Gonzales Rotterdam. Barbecue Restaurant Gonzales Rotterdam voor als je gezellig met zīn allen een avondje uit wilt, anders dan anders, kies dan voor Gezelligheid met de grote G. Gezellig barbecueŽn aan de Maas bij Barbecue Restaurant Gonzales. Alsof het bij het aan het Charloisse Hoofd gevestigde restaurant altijd zomer is, want de liefhebber kan er het hele jaar voor een heerlijke en gezellige barbecue terecht. Barbecue Restaurant Gonzales ligt op een unieke locatie in Rotterdam-Zuid, direct aan de rivier, pal boven de Maastunnel. Lekker en ongedwongen een avondje uit bij Barbecue Restaurant Gonzales, het fraaie uitzicht op de rivier en de skyline van de Maasstad krijgt men er gratis bij! Gastheer en gastvrouw zijn Michel en Josine Rijsdijk.
Keuken & kaart. BarbecueŽn in een restaurant. Niet op ťťn grote gezamenlijke barbecue, maar op een speciale barbecue aan de eigen tafel! Dus iedereen zijn eigen spies op zijn eigen barbecue. Een avondje Gonzales aan het Charloisse Hoofd betekent een avond lang gezellig en onbeperkt barbecueŽn . Waarbij, op het drankje en de koffie na, alles is inbegrepen, de heerlijke Gonzales soep, 11 soorten vlees en 5 soorten vis in heerlijke marinades, diverse sauzen, huisgemaakte salades, Friet en stokbrood met kruidenboter. Op een buffet staan alle gerechten royaal uitgestald. Dit alles voorafgegaan door een aperitiefje van het huis. Afsluitend met een huisgemaakt dessert vanuit ijssalon Charlois Een kok hebben we hier niet. Iedereen kan hier gezellig barbecueŽn, het hele jaar door. Onze gasten zijn daarbij zelf de kok
Gonzales Rotterdam, Charloisse hoofd 47, Rotterdam
dagelijks vanaf 17.00 uur