In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- HAL4 -

Watertorenweg 200, Rotterdam
Frans
HAL4. Kom genieten bij één van onze spectaculaire dinnershows. HAL4 in Rotterdam biedt meerdere dinnershows aan met een avondvullend programma vol met cabaret, zang en dans. Bezoek deze dinnershow als familiediner, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of verjaardag. Hier kan het allemaal.
Geschiedenis. De dinnershows hebben plaatst gevonden in het voormalige Prinses theater. Dit vindt nu plaats op onze vernieuwde locatie HAL4.
Sfeer & interieur. De ruimte is ingericht met prachtig en sfeervol interieur. Waardoor deze avond een echte belevenis zal worden.
Keuken & kaart. Tijdens deze shows kunt u genieten van een 4-gangen diner, of maak gebruik van het buffet. Het diner wordt verzorgd door een topkok en zal hierdoor een culinaire belevenis zijn.
Telefoon: 0102121719
Website: http://www.hal4.nl

HAL4, Watertorenweg 200, Rotterdam