In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Mastika -

Eendrachtsweg 25, Rotterdam
Modern Ottomaans
Mastika. Restaurant Mastika, Ottomaanse klasse in Rotterdam! Culinaire ontdekkingstocht door de schoonheid en rijkdom van het Ottomaanse rijk. Modern Ottomaans Restaurant Mastika ligt op een schitterende locatie in hartje Rotterdam. Een bezoek aan dit unieke restaurant verzekert u van een smaakvol diner of een heerlijke lunch.
Geschiedenis. Ottomaans paleis. Het jonge echtpaar Kayis heeft twee jaar vol overgave gewerkt aan de restauratie van het unieke pand. "Stel dat het Ottomaanse Rijk nu nog zou bestaan, hoe zou deze plek er dan uitzien?" Vanuit deze gedachte hebben Hilal en Yunus Kayis de verbouwing van de sfeervolle locatie vorm gegeven. Het eindresultaat mag er zijn; het rijksmonument uit eind 18e eeuw is in ere hersteld!
Sfeer & interieur. Met zijn warme gastvrijheid en rijke entourage is Restaurant Mastika een ideale plek voor zowel uw privé als zakelijke lunches en diners.
Keuken & kaart. Verrassende gerechten. Hilal Kayis-Sungur en Chef-kok Harun Onar uit Turkije hebben de verrassende kaart afgestemd op de seizoenen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogstaande verse & biologische producten. De smaakvolle gerechten zijn met zorg samengesteld, puur en onvervalst.
Een uitgebreide wijnkaart met wijnen uit heel de wereld maken het culinaire feest compleet.
In de sfeervolle Ottomaanse entourage kunt u na het diner genieten van een kopje appelthee en een heerlijk geurende waterpijp.
Telefoon: 0102142463
Website: http://www.mastika.nl

Mastika, Eendrachtsweg 25, Rotterdam
Dagelijks vanaf 17.00 / maandag gesloten / lunch vanaf 10 personen