In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- MOOII -

Oost Wijnstraat 8-16, Rotterdam
Frans, Hollands, Internationaal, Vis, Brasserie, Europees
MOOII. Rotterdam - Centrum , Laat u in restaurant MOOII in een stijlvolle setting verrassen door de creatieve en internationaal ge´nspireerde smaaksensaties van de keukenbrigade.
Keuken & kaart. Restaurant MOOII staat niet alleen bekend om haar smaakvolle gerechten, maar ook om haar terras dat een van de favoriete buitenlocaties in Rotterdam is, zo blijkt uit de vermelding in de lijst van de honderd mooiste terrassen van Nederland. Restaurant MOOII biedt de mogelijkheid tot private dining in de zogenaamde seperate room.
Telefoon: 010-4112295
Website: http://www.restaurantmooii.nl/

MOOII, Oost Wijnstraat 8-16, Rotterdam
Maandag: vanaf 12.00 uur / Dinsdag: vanaf 12.00 uur / Woensdag: vanaf 12.00 uur / Donderdag: vanaf 12.00 uur / Vrijdag: vanaf 12.00 uur / Zaterdag: vanaf 16.00 uur / Zondag: vanaf 16.00 uur.