In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Restaurant La Concorde -

Vliegveldweg 59-61, Rotterdam
frans, italiaans, amerikaans
Restaurant La Concorde. Voor een uitgebreide lunch of diner neemt u plaats in restaurant La Concorde. Dit restaurant is een mix tussen de Franse en Italiaanse keuken. Verrassende voorgerechten. Een ruime keuze uit vis-, vlees- of vegetarische hoofdgerechten. Voor ieder is wel wat wils te vinden. Ook kunt u hier ’s middags heerlijk lunchen.

In onze bar/ brasserie kunt u ’s middags terecht voor de heerlijkste broodjes, uitsmijters en croque monsieurs. En niet te vergeten heerlijke cappuccino’s, espresso en uiteraard gewone koffie. In het weekend fungeert de Cockpitbar tevens als restaurant. Home Hotelkamers Arrangementen Culinair Feestelijk Vergaderen Rotterdam Events Fotoalbum Contact Klik voor Online Reserveren of bel 010-462 55 66 Actuele vertrektijden Airport Rotterdam Regardz.nl Rens Janssen HetAirportHotel HetAirportHotel Het aspergeseizoen is ook bij ons begonnnen #Airporthotel Kom genieten van heerlijke gerechten in ons #restaurant "La Concorde" 18 hours ago · reply · retweet · favorite HetAirportHotel In Rotterdam wordt er vanavond een feestje gebouwd! ow.ly/ayw6g Bij ons zijn er nog kamers vrij om de kater uit te slapen!... 3 days ago · reply · retweet · favorite HetAirportHotel Vanavond weer #airportdancing in ons hotel! ow.ly/ayw1A4 days ago · reply · retweet · favorite HetAirportHotel RT @retrotterdam: RT @retmetronl: Op Koninginnedag is de fiets in de metro niet toegestaan bij grote drukte of op aangeven van het RET... 4 days ago · reply · retweet · favorite HetAirportHotel Nieuwe arrangementen met Hemelvaart en Pinksteren nu te boeken #Airporthotel #arrangementen ow.ly/ayzCr4 days ago · reply · retweet · favorite Join the conversation Rotterdam Mist Wind: N met 11 km/h Vochtigheid: 88% Max. Temp.: 17° Min. Temp.: 10° Meerdaagse voorspelling do 9° / 15° vr 5° / 13° za 2° / 9° Eten en drinken -------------------------------------------------------------------------------- Bijzonder uit eten in Rotterdam, aan het einde van een startbaan? Airport Hotel Rotterdam is er de geschikte locatie voor. In het restaurant, Cockpitbar en de lobby kunt u terecht voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Lobby Liever wat informeler tafelen? Dat kan in de gezellig lobby. Lunchen of dineren van de kleine kaart. Een soepje. Een frisse salade. Een rijk belegd Spaans broodje. Zeg het maar. Maar een kopje koffie of thee met gebak kan ook. Op elk tijdstip van de dag is het prettig om er te zijn. Toe aan een beetje rust in de Randstad? Komt goed uit. Het hotel ligt aan de snelweg, maar heeft een rustig terras. Aan het water. Heerlijk om op zonnige dagen van de zon te genieten. Bananenkoffie. Mega cappuccino. Kopje thee. Zeg maar wat u lekker vindt en wij maken het voor u.
Sfeer & interieur. Informele bar en lounge voor lunch en diner gerechten. Restaurant Concorde voor meer formeler diner.
Keuken & kaart. Een mix tussen amerikaans, italiaans en nederlands. Ook vegetarisch mogelijk. Gedurende het seizoen natuurlijk asperges of wild tijdens het wildseizoen.
Telefoon: 010-4625566
Website: http://www.airporthotelrotterdam.nl/culinair

Restaurant La Concorde, Vliegveldweg 59-61, Rotterdam
lunch 11.30 - 14.30, diner 17.30 - 21.00 uur