In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Stockholm -

Spaansekade 12, Rotterdam
Frans, Internationaal, Vis
Stockholm. Rotterdam - Centrum , In de idyllische Oude Haven van Rotterdam bevindt zich Restaurant Stockholm. Stockholm verrast en verwarmt met haar interieur, gerechten, wijnen, cocktails en service. Van sashimi tot gebakken eendenlever, van hertenfilet tot snoekbaars, Stockholm prikkelt de zintuigen!
Sfeer & interieur. Stockholm is een elegant restaurant dat gedurende de avond een metamorfose ondergaat en verandert in een trendy bar met dito muziek en sfeervolle verlichting. Uw bezoek aan Stockholm zal zorgen voor ontspanning en verwennerij, gebracht met de juiste kennis en aandacht.
Telefoon: 010-4147295
Website: http://www.stockholmbar.nl

Stockholm, Spaansekade 12, Rotterdam