In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Tinto Restaurant -

Wijnhaven tegenover 101, Rotterdam
Spaans/Portugees
Tinto Restaurant. Restaurant Tinto in Rotterdam is in 2008 volledig opgeknapt en gerenoveerd. Een icoon van de de stad Rotterdam op het rode lichtschip in de Wijnhaven.

2 zonovergoten terrassen, sfeervol restaurant op het maindeck, extreem leuke zaal met (privé)bar in het ruim, te gebruiken voor vergaderingen, private dining,dans en muziekoptredens, product-presentaties, diners / buffetten voor grotere groepen,et etc etc
Geschiedenis. Door de voortschrijdende elektronische navigatiesystemen is de zicht-navigatie minder belangrijk geworden waardoor lichtschepen die bij de gevaarlijkste ondiepten voor anker lagen overbodig worden en dreigen te worden gesloopt.

Medio 2008 is het historische lichtschip “Trinity House Light Vessel No. 11”, welke afgemeerd ligt aan de Wijnhaven in centrum Rotterdam, aangekocht door Mieke Kolenberg & Daniel Pottasch.

Het betreft hier een uniek lichtschip van 42 meter lang welke inmiddels een icoon is van de stad Rotterdam.

Het schip is door de ondernemers verbouwd tot spaans/portugees restaurant en het ruim biedt plaats aan verschillende activiteiten.

Onderdeel van de verbouwing was een werfgang bij de Van Grevenstein’s Scheepswerf B.V. in Krimpen aan de Lek. Hier is het schip zowel onder de waterlijn als erboven ontdaan van alle roest en zit nu weer strak in de 2 componenten verf.
Sfeer & interieur. mediteraan, smaakvol, maritiem.
Keuken & kaart. Spaans Portugese keuken. Tapas, tapas variadas en hoofdgerechten. alleen wat drinken met een hapje, of een volledige maaltijd, alles kan...
Recensies. Vermeld in de top 500 van beste restaurants van Nederland!
Telefoon: 0108404730
Website: http://www.restauranttinto.nl

Tinto Restaurant, Wijnhaven tegenover 101, Rotterdam
Do & Vr vanaf 17.00 uur Za & Zo vanaf 14.00 uur