In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vis aan de Maas -

Schiemond 40B, Rotterdam
Vis & Biologisch
Vis aan de Maas. Rotterdam Vis aan de Maas is de ideale plek voor een prima lunch, een uitgebreid diner of een gezellig borreluurtje. Wanneer een voet in het restaurant wordt gezet, bevindt u zich direct in een strak ingerichte en intieme eetgelegenheid, waarbij een gevoel van gastvrijheid overheerst en vakbekwaam personeel uw bezoek graag onvergetelijk maakt. In zonnige perioden wordt er gebruik gemaakt van het terras welke uitkijkt over het water.
Keuken & kaart. Rotterdam Vis aan de Maas verandert de menukaart regelmatig. Zij werkt uitsluitend met verse producten en maken zoveel mogelijk gebruik van de producten van het seizoen.
Telefoon: 010-4762910
Website: http://www.visaandemaas.nl

Vis aan de Maas, Schiemond 40B, Rotterdam
woensdag t/m zondag - van 17:00 t/m 24:00 uur