In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Wijn of Water -

Loods Celebes 101, Rotterdam
Mediterraans
Wijn of Water. Direct aan de Maas, in het levendige en creatieve gebied van het Lloydkwartier is het geheel uit zeecontainers opgebouwde restaurant Wijn of Water gevestigd. Vanuit de zeecontainers heeft de bezoeker een vrij uitzicht over de Maas en de havens. De internationale scheepvaart vormt een levendig decor.
Sfeer & interieur. De blauwe zeecontainers geven restaurant Wijn of Water een verrassende industriele sfeer. Door de vele glaspuien is het binnen lekker licht en open. Het terras bestaat 2 delen namelijk het terras en schelpenstrandje met strandstoelen, picknicktafel en kruidenbootjes.
Keuken & kaart. De kaart bestaat uit een wisselende maandkaart. De maandkaart bestaat uit een 3 gangen en een 4 gangen menu. Per menu is er een keuze uit diverse gerechten. Uiteraard kan de bediening een wijnarrangement samenstellen. Vraag ook eens naar onze sherrykaart met authentieke tapas/fingerfoods.
Telefoon: 010-4778454
Website: http://www.wijnofwater.nl

Wijn of Water, Loods Celebes 101, Rotterdam
12:00 - 24:00 uur