In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- WijnSpijs -

Wisselweg 33, Rotterdam
Culinaire wandeling
WijnSpijs. Culinair genieten in de gezelligste restaurants van Rotterdam Wie het over Rotterdam heeft, denkt vooral aan een bruisende stad met een wereldhaven, maar ook op culinair gebied staat de stad zijn mannetje. In Rotterdam zijn er ongeveer 2.000 horecagelegenheden, van poffertjeskramen tot exclusieve restaurants. Maak daar dan maar eens een keuze uit. Het goede nieuws is dat WijnSpijs dat al voor je heeft gedaan! Bij WijnSpijs vind je een mooie collectie van restaurants in Rotterdam waarbij je er zeker van kan zijn dat deze gelegenheden ook aan jouw smaak tegemoetkomen. Bekijk de mogelijkheden op je gemak en gebruik het handige overzicht dat WijnSpijs heeft bijgevoegd over de bijzonderheden. Wil je het voorgerecht, hoofdmenu en toetje in drie verschillende restaurants gebruiken? Kijk dan eens naar de mogelijkheid van een culinaire wandeling door het mooie Rotterdam.
Geschiedenis. Er valt nog meer te genieten in Rotterdam Niet alleen in de restaurants van Rotterdam kan men genieten. Op een mooie dag moet een bezoeker natuurlijk de haven gaan bekijken. Het is wellicht niet meer de grootste ter wereld, maar nog steeds een zeer belangrijke speler op dit gebied. Zie en voel de activiteit op een plaats waar de hele wereld binnenkomt op een klein stukje grond in Nederland. Ook de Rotterdamse binnenstad is een wandeling waard. De prachtige architectuur heeft Rotterdam zijn indrukwekkende skyline bezorgd. Wil je een dagje genieten van de natuur, dan heeft Diergaarde Blijdorp een van de grootste en meest uitgebreide verzameling van dieren in Nederland voor je in petto. Genoeg om de kinderen een dagje volledig bezig te houden, mede gelet op de uitgebreide buitenspeeltuin. Ook op regenachtige dagen is in Rotterdam van een uitje een bijzondere dag te maken. In de Markthal vind je een van de grootste overdekte markten in Europa die voor elk wat wils biedt. Op het gebied van cultuur is Rotterdam rijkelijk voorzien. In Villa Dijkzigt is het natuurhistorisch museum gevestigd. Op loopafstand hiervan vind je diverse andere musea, waaronder het bekende Boijmans Van Beuningen. In het winkelcentrum tref je de meest exclusieve merken aan, maar ook kleine rommelwinkeltjes voor wie daar graag in rondsnuffelt. Tijdens deze uitstapjes kom je de bekende restaurants van Rotterdam al tegen. je de bekende restaurants van Rotterdam al tegen.
Sfeer & interieur. Eigenlijk te veel voor een dagtrip Deze stad heeft te veel te bieden om extra tijd te moeten besteden aan het zoeken naar een goed restaurant in Rotterdam. Ga daarvoor naar WijnSpijs en kijk vast vanuit je luie stoel waar jij culinair zal gaan genieten in deze stad. Veel plezier en eetgenot in het centrum en de restaurants van Rotterdam!
Telefoon: (036) 203 00 49
Website: https://www.wijnspijs.nl/restaurant/rotterdam

WijnSpijs, Wisselweg 33, Rotterdam
12.00-17.00